a

O nama

Posvećeni smo stvaranju pametnih i održivih rešenja u pakovanju koja inspirišu i uklapaju se u sve potrebe naših korisnika.

Čime se bavimo?

Naša specijalnost je pakovanje, prodaja i distribucija ugostiteljskog šećera, meda, keksa, kao i drugih reklamnih proizvoda od papira i plastike. Princip rada naše kompanije jesu inovativna rešenja, visoki standardi i maksimalno razumevanje i posvećenost potrebama naših klijenata.

Kvalitet i dizajn naših proizvoda je ogledalo mnogih velikih brendova. Zbog toga se ceo koncept naše proizvodnje bazira na praktičnom iskorišćenju naših proizvoda u skladu sa savremenim trendovima u ugostiteljskoj i drugim branšama.

Naš tim od prvog dana dosledno i predano radi na dostizanju savršenstva u svakom segmentu rada. Poverenje i uspešna saradnja sa najvećim domaćim i stranim franšizama nas dodatno motiviše da se razvijamo i budemo još bolji.

Naši klijenti o nama

Veća posećenost i mlađa populacija su recept za najbolji marketing

Naš kafić je u zadnje vreme postao itekako popularan među mlađom generacijom i to posebno otkako sarađujemo sa firmom Pakograf jer kod nas uz neki koktel ili neku od naših fenomenalnih ice kafa dobićete zanimljive, zabavne i pomalo luckaste kasicice za kafe i koktele kao i šarene kišobrančiće koji privlače "klince":

Jovan Filipović , suvlasnik kafića

Naš restoran je dobio stalne goste

Služeći Vaše proizvode uz naše čajeve, kafe i druge prave poslastice od kafe, koje se mogu naći na meniju našeg renomiranog restorana, kao i ratluk uz kafu i čokoladne dražeje, možemo sa zadovoljstvom zaključiti da smo dobili stalne goste i nasmejana lica koja su najbolja referenca za naš restoran.

Miloš Vuković , vlasnik restorana

Prezadovoljne mušterije = Veći profit

Kao menadžer "in" kafića u Beogradu mogu samo preneti utiske naših zadovoljnih gostiju koji samo reči hvale imaju za naše kafe, čajeve i druge napitke koji su postali itekako ukusniji i aromaticniji koristeći Vaše proizvode. I naša zarada je itekako postala veća!

Marko Petrović , caffe manager
93
Proizvoda u ponudi

Pristupačna, higijenska i estetski precizno dizajnirana rešenja

20
Godina tradicije

Dve decenije postojanja i uspešnog poslovanja

2000+
Zadovoljnih klijenata

Zadovoljstvo naših klijenata smatramo najvećim uspehom naše kompanije

5
Zemalja prodaje

Osvajamo svet. Pomeramo granice. Širimo vidike.

Kontaktirajte nas kako bismo započeli saradnju!