a

Usluge pakovanja

Usluga pakovanja proizvoda

Da li ste znali da je dizajn, kvalitet i oblik pakovanja, odnosno ambalaže, jednako bitan kao i sam proizvod? Pakograf vam nudi uslužno pakovanje prehrambenih i drugih proizvoda široke primene sa vašim logom ili natpisom po želji. Evo zbog čega je kvalitetno pakovanje od izuzetne važnosti za vaš proizvod ili uslugu:

Efikasno pakovanje, boje, logotipi i zaštitni znak daju vam identitet robne marke ili brenda, što vas čini prepoznatljivim i konkurentnim na tržištu. Ukoliko pametno iskoristite ambalažu u cilju promovisanja svog proizvoda ili usluge, dobijate izuzetno efektivnu a povoljnu reklamu koja ulazi u memoriju i osvaja simpatije potencijalnih korisnika odnosno kupaca.

Praktično i idejno dobro rešeno pakovanje je takođe i jedan od načina na koje se možete izdvojiti od konkurencije. Iako vrednost proizvoda nije određena njegovom prezentacijom, to vam je prva, a često i jedina šansa da odskočite od drugih. Kvalitetna ambalaža govori korisniku sve što treba da zna o vama.

Koje sve sirovine pakujemo?

U našoj trenutnoj ponudi nalazi se uslužno pakovanje šećera, meda, tamjana, zeolita, stevije, kolača i mnogih drugih tečnih, praškastih i zrnastih proizvoda, a izdvajamo i razne vrste kašičica i slamčica, vlažne maramice, kineske štapiće, šibice, avio set i druge. Dizajn naše ambalaže je izuzetno praktičan i funkcionalan, što u potpunosti osigurava kvalitet vašeg proizvoda na putu do krajnjih korisnika.

Vrste pakovanja i kesica

Imate dobar proizvod i recepturu i potrebno vam je kvalitetno pakovanje? Prepustite to nama. Oblik, broj varova i dizajn zavise samo od zajedničkog dogovora i vaše želje i potrebe. Sva naša pakovanja u skladu su sa najvišim higijenskim zahtevima.

Jedan od najvećih razloga da izaberete upravo našu ambalažu jeste apsolutna zaštita vašeg proizvoda od samog pakovanja do trenutka kada ga vaš korisnik ne otvori. Idealna rešenja za pakovanje vaših proizvoda omogućavaju vam njihov bezbedan transport, slaganje i skladištenje.

Želite da sarađujete sa nama ili su vam potrebne detaljnije informacije? Pozovite nas ili popunite kontakt formular i vrlo rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.  KONTAKT