a

Pakograf

Reč-dve o našim klijentima i komitentima – hoteli i restorani

Naši klijenti su srce našeg poslovanja i snaga koja nas pokreće

I to ne kažemo tek tako. Raznovrsni zahtevi, ideje i ponude podstakle su nas da sve više unapređujemo svoju proizvodnju i proširujemo vidike. Odlučni da svojim klijentima pružimo proizvode najboljeg kvaliteta i najsavremenija tehnološka rešenja, trudili smo se da uspostavimo ravnotežu između fleksibilnosti u načinu poslovanja i stroge kontrole u našem pogonu. Na ovaj način ostvarili smo više nego korektnu saradnju sa mnogim velikim imenima u HoReCa i drugim branšama. I tokom saradnje mnogo toga poboljšali i napredovali. Evo ko su samo neka od imena sa kojima smo imali privilegiju da poslujemo.

Hoteli

MK Mountain Resort Kopaonik je najveći hotelski kompleks na omiljenoj turističkoj destinaciji mnogih ljubitelja planine, snega i zimskih sportova .Smešten u samom centru turističkih zbivanja, u lepoti Nacionalnog parka Kopaonik od koje zastaje dah, ovaj hotelski kompleks ispuniće apsolutno sva vaša očekivanja: od udobnih i savremeno opremljenih soba do zabavnih sadržaja za sve generacije.
Još jedna zvezda Kopaonika je i hotel Putnik u Sunčanoj dolini, jedan od prvih ugostiteljskih objekata na ovoj planini. Otvoren još 1958., odlikuje se bazenom, turskim kupatilom, tepidarijumom i mnogim drugim ugodnostima i svima omiljenim kamin barom. Ako sada možete sebe da zamislite kako pijuckate kuvano vino, čaj sa medom ili kafu pored kamina na ovoj velelepnoj planini – znajte da smo i mi tu negde, sa vama, da vaš boravak ovde učinimo slađim.
 A Hoteli su sledeći na ovoj našoj listi. Prvi srpski lanac hotela visoke kategorije, sa atraktivnim lokacijama, kao što su na primer Bukovička ili Vrnjačka banja i vrhunskom uslugom – pa i našim proizvodima uz vas i sa vama – biće fantastičan izbor za vaš odmor ili poslovni događaj.

Nekadašnji hotel Kontinental, a današnja Crowne Plaza, sa svojih 330 000m2, sa dva restorana – tradicionalne srpske i internacionalne kuhinje, kao i barovima, odlikuje se i sjajnom lokacijom, pa naše proizvode tu mogu probati mnogobrojni domaći i strani turisti. Ovim sadržajima i osobinama se takođe može pohvaliti i svetski poznat i priznat Hyatt Regency Belgrade, gde bismo izdvojili kafe Tea House kao mesto gde možete poslušati opuštajuću džez muziku i naravno, zasladiti svoj omiljeni napitak zaslađivačima iz naše ponude.

Jedan od simbola Beograda i mesto gde obavezno makar jednom morate popiti piće ili se zasladiti jeste hotel Moskva. Ono što posetioce, pored dobrog smeštaja posebno privlači jeste jedinstveni ambijent uz klasičnu muziku, dobra vina i tradicionalne vrhunske poslastice iz njihove poslastičarnice. Kažu da niste posetili Beograd ako bar jednom niste popili kafu u “Moskvi,, pa ako vas prilike još nisu odvele tamo, pravo je vreme da to učinite.

Restorani

Kako svi putevi, kad je Srbija u pitanju vode u Beograd, tako ćemo i mi početi sa čuvenim beogradskim restoranima i još čuvenijim Novakom Đokovićem čija porodica nam je poklonila poverenje pa naše proizvode možete pronaći u sva tri njihova restorana u Beogradu i jednim u Novom Sadu. Restoran Novak takođe možete pronaći i na Kopaoniku, a verujte nam da je hrana, kao i sam Nole – šampionska.
Još jedno sjajno mesto sa tradicijom od 1945.godine, restoran Avala, kojeg generacije od milja zovu Avalica, sada je, nakon renoviranja dobilo novi sjaj, ali je zadržalo staru tradiciju i kvalitet i raznolikost kuhinje.  A ako volite upravo domaću kuhinju, a nikad niste bili na Čuburi, predlažemo vam restoran Potpis, kao i njihov sestrinski restoran Mala Fabrika ukusa. Naš favorit su specijaliteti cepkano prase i cepkana butkica na podvarku, ali spremite se: prava su kalorijska bomba. Međutim, ukoliko biste da impresionirate prijatelje ili drage goste živom muzikom i sjajnom hranom, restoran Tri tačke su na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Sa druge strane, ako biste da probate nešto drugačije, na primer latinsku kuhinju i vina, a znate koje čuveni kuvar Rikardo Sandoval, ili želite da saznate, Toro Latin GastroBar je pravo mesto za vas.
Ukoliko je, pak vaš izbor originalna italijanska klopa, ali i kafa ili vino po kome je ova zemlja poznata, onda je restoran The PIJACA, pored Cvetkove pijace u Beogradu vaš pravi izbor.

 Nešto malo dalje od Beograda, u restoranu Tomy u Šimanovcima možete probati kako tradicionalna tako i moderna evropska jela i napitke, a možete i organizovati proslavu po svojoj želji. Ono što ovaj restoran izdvaja od drugih je fantastična lokacija, takoreći usput svakome, bilo da dolazite iz Mađarske, Hrvatske, Srbije… Ali, ako vas put vodi samo malo severnije, ka Inđiji, ne propustite ni restoran Gotti, koji su posetioci ocenili najboljim ocenama za veselu atmosferu, dobar provod, čistoću i ljubaznost osoblja.

Naravno da to nije sve.

Imali bismo još mnogo toga da vam ispričamo o sjajnim ljudima, druženju i saradnji sa mnogim drugim divnim restoranima koja uz svoju ponudu služe i naše proizvode, ali i njih ćemo spomenuti neki drugi put. Do tada, pogledajte listu naših komitenata čija imena smo sa ponosom postavili OVDE.

Ovom prilikom želeli bismo da se zahvalimo svima na poverenju, i da izrazimo nadu da ćemo još dugo poslovati sa vama, na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste čitajući ove redove poželeli da i vaš restoran ili hotel bude deo naše priče,ili imate neko pitanje za nas, slobodno nas kontaktirajte. Biće nam drago.